Kviklån mere og mere populært

De seneste par år, er kviklån begyndt at blive mere og mere populærer. Det er de fordi det er hurtigt, nemt og risikofrit at tage et kviklån.

Det er specielt unge mennesker som er hårdt presset på økonomien der ansøger om kviklån online, da de oftest er studerende og ikke har så mange penge at gøre godt med i det daglige. Fokus på studiet er godt, men det resultere i mindre tid til studie job og derfor bliver kviklån mere og mere populært at lave.

Presset i Danmark er så højt, at studerende har brug for mere tid på det reelle studie og derfor ikke har fritid til nok, til at kunne have et studie job. De unge satser istedet på at låne penge til mærke tøj, byture og det sjove liv mens man studere og istedet sikre sig et højt gennemsnit i studiet, således de kan få et godt betalt job og betale deres lån af når de er færdige med at studerer.

Denne stigning i ansøgninger på kviklån har gjort at udbyderne er villige til at tage større risiko, samt der kommer flere og flere til. Det øger konkurrencen i takt med efterspørgslen, hvilket betyder at prise og rente bliver laverer og lavere. Over de sidste par år, er et kviklån faktisk kommet helt ned på niveau med et almindeligt forbrugslån ved en bank og nogen tilbyder det endda som pauselån, såeldes en studerende har et alternativ til et studie lån.Skriv et svar